The Brief

 

Our team was tasked with transforming a portion of the ground floor into a refined and functional on-brand workspace.

The solution

 

We installed new solid and glazed partition systems that effectively divided the area into open-plan spaces, separate working zones, and offices.

This has created an efficient and dynamic layout that promotes collaboration while still offering privacy and personal space.

We also installed bespoke joinery, flooring finishes, and feature ceiling and wall systems, ensuring that the space was not only functional but also visually stunning

How we worked sustainably

 

  • Prioritised durability and longevity: we selected materials that have a longer lifespan to reduce the need for frequent replacements and repairs.
  • locally sourced: we reduce carbon emissions associated with transportation by sourcing materials locally whenever possible.