Poundland

The purpose of this project was to create a brand-new customer service centre for Poundland based in the heart of Walsall and the workspace homes 300 central office employees.

 

Poundland wanted to create a stunning and energy-efficient space for their employees to feel comfortable in and thus be able to do what they do best.

 

Intex Projects managed, designed, and installed:

 

  • A clean, open-plan workspace
  • Informal meeting spaces and hubs
  • Plenty of staff wellbeing areas
  • Break out spaces
  • A staff bistro
  • Staff shop
  • Tea points with easy access
  • All furniture and finishes
  • Feature wall coverings
  • Bespoke Joinery

4 weeks into this 18 week programme full lockdown happened. Intex Projects managed to maintain working safely on site and continued the programme.  We carried out meetings with Poundland via Teams and completed the project on time, to the agreed budget.